K-KULLEN

SIRE: Scarpettas Howling Wolf

DAM: RLD A RLD F RLD N Nordic Canine’s Adorable Aurora

Vi på Nordic Canine är stolta att presentera denna kombination mellan våran egen uppfödda tik ”Thyra”.

Vi är överväldigade av tacksamhet och glädje när vi tänker på våra fyra underbara valpar från K-kullen. Deras närvaro har verkligen fyllt våra liv med kärlek, skratt och en känsla av harmoni. Varje dag är en ny glädje med dessa fyra pälsiga änglar som sprider ljus och värme omkring sig.

Det är svårt att inte bli förtrollad av deras fantastiska temperament och vänliga natur. Dessa valpar är inte bara söta ansikten, utan de har också ett hjärta fullt av kärlek och en lekfullhet som är smittsam. Deras glädje för livet är verkligen smittande och påminner oss ständigt om vikten av att leva i nuet och uppskatta de små ögonblicken.

Vi är djupt tacksamma för valpfamiljernas engagemang och kärlek till våra fyrbenta familjemedlemmar. Deras omsorg och uppmärksamhet har inte bara gett valparna en trygg och kärleksfull start i livet, utan har också format dem till förtroende och välanpassade individer. Det är tydligt att valpfamiljerna har lagt ner mycket tid och energi på att skapa en kärleksfull miljö för våra valpar, och det är något som vi uppskattar djupt.

Varje gång vi ser våra valpar interagera med sina nya familjer, ser vi inte bara fyra individer som har hittat sina hem, utan fyra små familjemedlemmar som sprider glädje och lycka till varje person de möter. Deras vänlighet och hängivenhet är verkligen en källa till glädje och inspiration för oss.

Sammanfattningsvis känner vi oss enormt tacksamma för våra fyra pälsiga vänner från K-kullen och för de fantastiska människorna som har öppnat sina hjärtan och hem för dem. Deras närvaro berikar våra liv på sätt vi aldrig kunnat föreställa oss, och vi ser fram emot många år av gemenskap och kärlek med dessa underbara valpar. Tack, valpfamiljer, för ert fina arbete och omhändertagande – ni har verkligen gjort en ovärderlig insats för våra fyra beniga älsklingar.

 

- SENASTE KULLNYHETERNA -

- GALLERI -

Translate »