B-KULLEN

SIRE: ALBERMARBULL RED HOT
SE22136/2018

DAM: RLD N AMAZINGSPIRIT GORGEOUS GODESS
SE59356/2017

Kullen föddes på naturlig väg 2020-03-14.

Äntligen är vår efterlängtade kull efter AmazingSpirit Gorgeous Goddess ”Delta” här. Under natten till lördagen den 14 mars på dag 62 utav dräktigheten påbörjades öppningsstadiet och en efter en anlände valparna på lördagskväll under en fin och lugn valpning.

Tack till Tessan och Monica
Vi på Nordic Canine’s Kennel vill rikta ett speciellt tack till Therese Dahlgren på Veilabakken’s Kennel för hennes hjälp under hela valpningen som hon följde över webkamera och facetime som den moderna tidsålderns Online-Hacker-Breeder hon är. Din tid och kunskap Tessan är ovärderlig. Ännu ett tack till Monica Greve på Amazing Spirit för all hennes tid före och efter över telefon, sms och chatt. För oss som kennel att ha två så fina och kunniga människor bakom oss känns både tryggt och är oerhört uppskattat. Man är aldrig fullärd!

Nordic Canine’s B-Kull
Av fem valpar behövde jag endast bryta fostersäcken över huvudet och klippa två-tre navelsträngar. Allt annat skötte Delta själv. Mitt jobb var att erbjuda vatten och väga valpar ”i princip” och vara hejarklack tillsammans med Jonas. Delta var helt förälskad i valparna från första sekund och tvättar, donar och tillochmed myser med sitt brummande ljud hon annars gör när hon gosar med mig. 

Vi är otroligt lyckligt lottade som har en sådan tik här hemma. Förstå vilken start de här valparna får med sådan kärlek och omtanke. Precis som med barn med kärleksfulla och omtänksamma föräldrar så lägger Delta grunden för en harmonisk individ.

Det blev totalt tre tikar och två hanar som kom på ca 5.5h. De vägde allt mellan 307-350g och är mörkt röda med några få vita tecken. Pigga, matglada och lugna så spenderar de nu sina dagar med att äta, sova, kissa/bajsa och äta lite till. Vi hoppas på 8 ”händelsefria” veckor här hemma inför starten på deras stora äventyr ute i världen.

 
Albermarbull Red HotAshstock Red MillerAshstock By JupiterJackstaff Fasination
Ashstock Devils Diamond
Ashstock Easter RosePennsmith Billy Boy
Ashstock Devils Diamond
Albermarbull Sweet PeaCrossguns Black Eyed Pea At StaffwizeCrossguns Graduate At Crosswords
Tystaff Topaz At Crossguns
Albermarbulls Band Of GoldTwillers Tam Of Albermarbull
Just Over The Moon At Albermarbull
 
RLD N
Amazingspirit Gorgeus Godess
Veilabakkens Mr BuddahOzkagården’s Sweet As SugarStora Kulltorps Rex
Breakeout’s Angel From Hell
Labelstaff A Sound Of ThunderMetal staff Battle Hymn
Labelstaff creme de bananas
Sweden 2010
Amazingspirit Basic BombshellBodaboy’s Dream RoyalBullseye American Dream
Bodaboy’s Better Believe It
Sweden 2008
Amazingspirit Appealing Attitude
Sweden 2013
Dinah-Mite Gizmo
Northstaff Guns N Roses

BLAZING BRIGHTNESS

BLISSFULL BUDDHA

BLOOMING BLOSSOM

BELOVED BELLE

BEOWULF THE BRAVE

- SENASTE KULLNYHETERNA -

- GALLERI -

Translate »