Miniature American Shepherd

P-KULLEN

SIRE: AKC CH It CH Slo CH Gordonview Eddie Bauer

DAM: It JCH Slo JCH Bad Girld Goes Everywhere des Soldats de Kristi Ale

Födelsedatum: 2023-10-11
3 tikar tricolored med långa svansar
3 hanar tricolored med långa svansar

Mamma Bad som flyttade hem till oss som 3 åring hade en superfin valpning och jag måste säga att jag verkligen verkligen njöt utav den. Från dag 1 har vår första MAS-kull här på Nordic Canine’s Kennel varit en fröjd att få uppleva då jag är fascinerad utav olikheterna jämfört med Contin och Staffen. När vi tex kom med mat så lämnade MAS-valparna maten och sprang tillbaka till grinden för att umgås med oss istället för att se ut som pälsiga pirayor i matskålarna. 

När de var ute så var det lek på nya sätt och inte samma fascination att sitta fast i kläder som staffarna och så mycket smidigare än våra bullar. Det betyder inte att de är bättre!! haha utan bara att det var annorlunda och en uppskattad upplevelse. 

Vi hoppades på att denna kombination ska resultera i valpar med ett snabbtänkande och kvicktänkta hundar som är redo för arbete och som har ett vackert och effektivt rörelsemönster. Vi uppskattar långa svansar på alla då det hjälper dem med sitt hundspråk och balans när de arbetar i full fart.  

Nordic Canine’s Picture Perfect

Nordic Canine’s Pandora’s Box

Nordic Canine’s Page Turner

Nordic Canine’s Piece of Cake

Nordic Canine’s Poker Face

Nordic Canine’s Play with Fire

- SENASTE KULLNYHETERNA -

No posts found!

- GALLERI -

Translate »