H-KULLEN

SIRE: Derek vom Greifenseeblick
SHSB A12181

DAM: SE RLD N RLD F Mipa
VDH 20/199R01208

Vi på Nordic Canine är stolta att presentera denna kull som föddes den 16:e Oktober. Valpningen av 7 underbara valpar, 2 hanar och 5 tikar, gick på naturlig väg utan komplikationer.

En kull med avelslicenserade hundar enligt Schweizisk standard och med FCI registrerade föräldrar. Vi vill först och främst passa på att tacka alla de som gjort detta möjligt för oss, ni vet vilka ni är, och framför allt Carmen på kennel Geifenseeblick som låtit oss låna denna guldkille till våran kombination.

Derek är en kompakt något mindre Conti med en underbar exteriör och en fantastisk personlighet. Vad som slår en först när man ser Derek är hans vackra uttryck och stadiga typ. Derek kommer från kennel Greifenseeblick och uppfödd av Carmen Rappold. Hans syskon och föräldrar har fått fina röntgenresultat, har bra bett och är riktigt trevliga hundar. 

Derek är avelslicensierad under CBCS i Schweiz. 

Kyra är en harmonisk och vacker tik som njuter av livet tillsammans med våra andra hundar och alla barnen i familjen. Kyra är inte bara en tjej med slående utseende utan en älskad livskamrat som njuter utav att vara i både skog och mark lika mycket som på tävlingsbanan. Kyra är meriterad i rallylydnad både RLD N & RLD F med flera placeringar på prispallen och Klubbmästarskap.

 

Vår Conti tjej är arbetsvillig och lättmotiverad till att lära sig nya saker. – speciellt om det vankas en köttbulle eller två. 

Kyra har tidigare visat att hon är en stjärna med valpar och tycker att dom är det mysigaste som finns när hon hjälpt till med att ta hand om flockens tidigare kullar. Hon är mjuk, tålmodig och uppmärksamhetsgivande mot alla de små valparna som busar med henne och biter henne i öron och läppar.

Kyra genomförde Svenska Continental Bulldog Klubbens avelslicensiering 2020 som baseras på den Schweiziska modellen och i samråd med representanter från CBCS. 

 
VALPVOM GREIFENSEEBLICK
Derek
MARGETA’S
Orson
PICKWICK
Reddins

Babette
CHANTUN DA MUNTOGNA
Erika
CONTIBULLS
Bex
BULLDOG-BOGEYS
Gundel
MipaASGARD’S PRIDE
Atlas
ASGARD’S PRIDE
Makko
VOM RHÖNKENNEL
Ludmilla
ASGARD’S PRIDE
Yoko
VOM SWISS MOOS
Baron
ASGARD’S PRIDE
Lilith

BLAZING BRIGHTNESS

BLISSFULL BUDDHA

BLOOMING BLOSSOM

BELOVED BELLE

BEOWULF THE BRAVE

- SENASTE KULLNYHETERNA -

- GALLERI -

Translate »