Försommaren 2019

Tillsammans med Veilabakkens Kennel är vi stolta att kunna presentera denna kombination till sommaren 2019.

Preliminärt födelsedatum 2019-06-02. Dräktighet bekräftad.

Stawka Wieksza niz Zycie Perilla även känd som Stjärna bor hos Therese Dahlgren på Veilabakkens kennel. Stjärna hyrs in utav oss på Nordic Canine och vi skattar oss högt tursamma och hedrade att få ha denna tjej och hennes kull hemma hos oss. 

Stjärna är urgo med mycket träningsvilja, driv, och är lättlärd som hon snabbt visar runt matsalsbordet om det kan vankas en godbit. Hon är van vid stora som små barn och väldigt trygg i både stadsmiljö och ute i skogen. Sätter du dig i soffan kan du räkna med en Stjärna i knät. Hon har blivit lite utav en favorit hemma hos oss och vi njuter utav varenda minut vi får vara tillsammans. 

Fairy Jäntas Albin, Optimus, är pappa till denna kull. Även han har mycket driv och är energisk som person med oerhört mod. Optimus älskar att träna lydnad, spår, cykla medmera men mest av allt älskar han att vara tillsammans med våra barn – och allra helst när de spelar fotboll som han då alltid vinner. 

Vi väntar förväntansfullt på denna kull. Den är nu tingad och det finns inga valpar tillgängliga men hör gärna av er om våra framtida planer om ni går i valpfunderingar. 

Translate »