JACKIE

Continental Bulldog

SE42946/2022

Nordic Canine’s Jaquline

Född: 2022-06-06

– ED Planerat juni 2023

– HD Planerat juni 2023

-DNA- tester Planerat 2024

Cystinurie
B-Lokus
DVL2

-BPH – Planerat juni 2023

- Beskrivning -

Jackie kommer från vår J-kull. Hennes föräldrar är vår Schweiziska Junior Champion Pickwick Xippie och hennes pappa är Polska Champion och Polska Vinnaren Margetas Koson. Jackie själv är planerad att debutera i ringen under 2023. Det ska bli riktigt kul att se hur det går för henne på utställningar men vi som kennel värderar mer HUR hon tar utställningen. Utställning ska hjälpa oss uppfödare att utvärdera vårt avelsmaterial plus så är det en otroligt rolig och social sport att hålla på med. Plussidan utav att hålla på med utställning är miljöträning, socialträning, hanteringsträning och stadga. 

Är hon glad?

Fixar hon den stressiga miljön?

Är hon trygg när hon träffa främmande människor? 

Klara hon av att låta en främmande människa som domaren hantera henne? Vi bryr oss inte så mycket om hon står blickstilla men hon ska inte tycka det är läskigt.

Något säger mig utav det jag sett utav Jackie som tonåring att domaren får passa näsan när studsbollen vill hälsa – precis som resten utav hennes syskonskara. Ibland undrar jag om det är bulldog eller studsboll i J-kullens genetik. Så otroligt glada och tillmötesgående.

Ett personlighetsdrag som Jackie har däremot är att hon utvecklat ”betongrumpa” som hennes matte Lisa kallar det – hon kan bara få för sig att sätta sig ner under en promenad och tvärvägra att gå. Det är inte kopplat till trötthet eller smärta eller något liknande > utan bara så där härligt bulldog tjurig. Jag peppar Lisa att inte falla för det och locka henne framåt med godis – det är precis vad den här prinsessan är ute efter. 

- Meriter -

- TITLAR -


- Utställningar -

Debut planerad 2023

- Tävlingar -

- Galleri -

Translate »