Märta 1a, HP och BIM

Igår debuterade Optimus dotter och vår fodertik Märta (Zekera’s Alabama Slammer) i ringen på Östsvenska Terrierspecialen i Södertälje. Våra fodervärdar Erika och Linus var där tidigt med fröken för socialiseringens skull och det syns att det är en tjej som gillar att vara med, är trygg och alltid glad.

I en valpgruppen totalt var det 12 valpar i 6-9 månader där var vår tjej tillsammans med brorsan Maui yngst på sex månader och en vecka. Domare var Anne Livö Buvi, Norge.

Märta tog hem:

  • 1a plats
  • HP
  • BIM

Glädjen på sidan utav ringen hos Nordic Canine Familjen och Zekeras gäng som hängde den dagen var enorm. Ett stort tack till Linus och Erika för att ni tar så väl hand om vår tjej. Det är de små sakerna som gör skillnad; att man konsekvent jobbar med sin hund och får fram en sådan trygg, glad och fin individ.

Maui 3e plats

Märtas bror Maui ställdes i 6-9 månaders klassen Hanar och tog hem en tredje plats med fin kritik. Maui går gärna in i fotposition med matte Emelie och det syns att deras kontakt träning har gett stora resultat. Detta var Emelies första utställning och hon gjorde fantastiskt bra ifrån sig och såg ut som ett proffs.

Stort grattis Emelie och Alexander till en kanonkille. Ser fram emot att träffas mycket i framtiden.

Yava på besök

Kullsystern Yava till Märta/Maui var på plats för att träna hundmöten, passivitet och för att hänga med oss. Yava var inte bara charmig och vacker utan tog dagen med en klackspark. Det är inspirerande att se hur matte Nicole jobbar med sitt yrväder.

Translate »