Delta växer och gror

Det är häftigt att se vad mycket som händer hos sina svansbarn medan de växer upp här hemma. Men just Delta har ju gett oss en resa i en berg och dalbana sedan hon kom hit.

Hon växte åt alla håll å kanter men aldrig samtidigt. Ena månaden var det benen, nästa öronen, sedan ryggen och sist utav allt huvudet! Smeknamnen har växlat rätt kraftigt här hemma från allt som Prinskorven, Älga till Prinsessan.

Hur hon än sett ut så har hon ALLTID varit en framåt, mjuk, glad och vänlig hund som accepterar alla barn, vuxna och hundar. Vi kallar henne lekledaren här hemma då det var hon som bestämde vad/när/hur när det gällde play time.

Men så var det som att hon vakna en dag och bestämde sig för att växa upp. BAM! Min lilla fjanttjej blev lugnare och hade plötsligt ”växt i öronen” så att säga. Visst bestämmer hon fortfarande en massa gällande lek men hon har verkligen lugnat ner sig och kommit in i sig själv mycket mer. Ska bli spännande och se hur hon är framåt hösten då det är dags för BPH och utställning.

Vår goa tjej.

Translate »