BIR Valp och Valp Show för Leia

Under söndagens stora hundfest i Märsta tog Nordic Canine’s Leia hem storvinsten genom att slå sin snygga syrra Lady/Myran och en till fin fin valp i Valpklassen. Både Leia och Myran njöt utav att vara i centrum och ville bli kliade på magen av domare och besökare.

Mycket muskler på den rumpan

SYSKONEN BUS TÄVLAR

Nordic Canine’s Leia fick följande resultat:

BIR Valp, HP och 1:a Placering bland tikvalparna.

Syster Myran kom på en hederlig 2:a plats. Sist de möttes så van Myran, men idag var det Leias tur. Visst är det kul med att Sally och Kyra går riktigt bra just nu i vänstervarvet men när det står ”Nordic Canine” i stamtavlan värms det lite extra i hjärterötterna.

Trött som artist hette det på kvällen

Miljöträning och Socialisering

En anledning varför jag peppar de valpfamiljer som kan tänka sig prova utställning är för just miljöträningen, socialiseringen och hanteringsträningen. En valp som kan hanteras med en känsla utav trygghet och lugn utav vilken domare som helst och kan vila på en utställning är en valp som börjar skapa fina förutsättningar för framtiden.

Syskonen Bus har fått den allra bästa uppfostran när det gäller just detta. De följer med sina familjer överallt och tar livet med ro (eller storm – beror på hur man ser det).

Stort grattis Liv och Leia, och Carro och Myran! Tack för allt fint jobb ni gör!

Translate »