Bad

Miniature american shepherd

LO21107144

Slo JCH It JCH Bad Girl Goes Everywhere des Soldats de Krist Ale

- Hälsa -

ED – 0
HD – A

Eyes – Clear 2023

DNA
DM- Clear
HC – Clear
NCL-6 Clear
PRA – Clear
CEA – Clear
CDDY/IVDD – Clear
MDR1 +/-

- Beskrivning -

Vi är oerhört stolta över att få presentera Slo JCH It JCH Bad Girl Goes Everywhere des Soldats de Krist Ale, vår stamtik till våra nya linjer inom rasen Miniature American Shepherd. Jag har läst på och talat med flertalet uppfödare inom rasen runt om i Europa under 3 år och det var på håret att det blev en MAS istället för Pixie för två år sedan. Rasen har fascinerat mig och fått mig att kasta långa kalvögon varje gång jag sett en gå förbi och efter att ha spenderat 2 år med min Aussie Pixie blev jag helt övertygad om att vallhundar är en ras jag vill leva med och dedikera resten av mitt liv med. 

När jag snubblade över Alexa Dufors hemsida för ett tag sedan förälskade jag mig i hennes hundar och var imponerad över Alexas arbete med sina mallar på mondioring banan som jag följer på sociala medier. Som hundtränare själv tänkte jag att den här tjejen ser på hund på ett sätt jag uppskattar och hon kommer inte ursäkta dålig mentalitet eller hymla. Jag skrev ett introduktions email till Alexa och avslutade med att skriva att jag kunde vänta i flera år – men hund skulle jag ha från henne samt att Bad och hennes äldsta Eddie var mina absoluta favorithundar i hennes uppfödning.

Ibland går drömmar i uppfyllelse! 

”Bad”, som fröken kallas i Italien, är en fantastiskt go hund. Vid första mötet med Jonas när han klev ut ur bilen 13 stycken MASar kom för att hälsa på han var Bad en av dem som ville ha mest gos. Och hon har varit lika go sedan dess. Alexa bjöd Jonas på en rundtur och en kort promenad med flocken medan jag själv satt grön utav avund hemma i Sverige. Jonas beskrivning utav landskapet och harmonin i flocken med massor utav hanar och tikar som hängde på dem två på en rundvandring lät som min egna version utav Utopia.

Bad har en underbar personlighet, vänlig och artig med glimten utav en liten skämtare i sina olikfärgade ögon. Hon är kärleksfull, lojal och lekfull. Alexas egna beskrivning är att Bad har otroligt bra hundspråk då hon bor med både chihuahuor, andra Minature american shepherds och även katter. Hon är en välutbildad utställningshund med den mentaliteten som klarar av långa resor, stökiga miljöer utan problem och hantering utav främmande personer. Till Jonas stora lättnad har hon inte samma gas som Pixie här hemma har – men den ska jag nog kunna plocka fram!! 😉 

- Meriter -

- TITLAR -

SlOVAKISK JUNIOR CHAMPION

ITALIENSK JUNIOR CHAMPION

World hope 2021 at world dog show

- Utställningar -

- Tävlingar -

- Pedigree -

Sire

Moonbaby’s Keeper for Blutinto

Dam

Peaceful Acres Real Oppertunity 

- Parningar/Kullar -

Nordic Canine’s P-kull,hösten 2023

- Galleri -

Translate »