A-kullen har fått sina namn

Idag blev A-kullen 3 dagar gammal och det är redan liv i lådan och de små visar olika egenheter som kan vara framtida personlighetsdrag.

Man säger alltid att ingen hund är perfekt, men på sina egna individuella små vis är detta gäng det för oss.

Så med glädje vill vi här på vår lilla hemsida presentera namnen på våra små ligister:

Aska har fått sin första svarta pigmentfläck på nosen (party time). Färgen helvit ska vara den mest ovanliga färgen hos staffen. Våran snövita och äventyrliga flicka lever fortfarande upp till sitt namn, Nordic Canine’s Adventurous Aska, varje minut utav sitt liv då hon antingen knuffar bort ett syskon från tutten eller tar ett ärevarv i lådan innan hon somnar. Hon växer så det knakar och är klart störst utav sina syskon.

Nordic Canine’s Ambitious Ares startade med att kriga sig ut efter att ha suttit fast ett tag. Att killen är ambitiös såg vi när han ställde sig upp på frambenen innan han blev en timme gammal. Han röjde runt med farmor Jeanette’s hjärtflimmer när han kastade sig ut till livet och kommer nog att leva upp till sitt tilltalsnamn Ralf som han fått av sin matte Pella och husse William. Ralf har en tendens att alltid gosa och sova på mamma Stjärnas hals/framben eller ovanpå ett syskon. Ralf kommer vara kvar i vårt avelsprogram i framtiden och vi har stora förhoppningar för den här lilla stjärnan.

Vår lilla Akila har vunnit våra hjärtan och på vilket sätt kan vi ej förklara. Flera utav oss här hemma har alltid drömt om en röd-svart brindel, och där kom hon som ett svar på tal > she is simply amazing och har därav fått namnet Nordic Canine’s Amazing Akila. Akila betyder intelligent > ingen direkt koppling utan kanske mer en önskan från vår sida 😉

Och sedan har vi den minsta utav dem alla som väsnas och protesterar högst när någon snor hennes tutte och som nästan har kommit ikapp sin stora syster i storlek redan på 3 dagar. Hoppas Napoleonkomplexet kommer väl till hands i vänster varvet för lilla Nordic Canine’s Adoreable Aurora. Hennes mammas namn är Stjärna, och även hon en pied. Aurora betyder Breaking Dawn, den här lilla tiken fick sitt namn efter att Stjärnas ägare Therese Dahlgren sa någon minut innan hennes födelse att ”Nu saknar vi bara en pied” och det leendet vi fick när den här lilla tjej kom och såg hennes teckning var som en soluppgång. En härlig känsla vi hoppas följer henne i livet.

Alla valpar har redan fått sina forever homes (dock ej tilldelade sinsemellan) och vi är oerhört tacksamma för alla de fina människor som kommer ta hand om våra svansbarn på bästa möjliga sätt.

Translate »