Hundliv med Nordic Canine

Hundlivet, eller snarare livet med hund är och skall vara ett liv fullt av glädje, kärlek och lek. För att kunna låta livet med hund fyllas av just dessa saker så kan det vara bra att inneha lite grundläggande kunskaper om just hur vardagen med hunden kan fungera. Detta innebär saker som om dess hälsa och kanske även på vilket sätt du och din hund kan lära er saker tillsammans. På denna sida har vi samlat den information som återspeglar hur vi lever & hur vi tränar med våra hundar. 

Vi vill förmedla den information som vi genom erfarenhet hoppas kan hjälpa er. Denna sida kommer att uppdateras kontinuerligt med mer information då vi som hundägare ödmjukt erkänner att vi aldrig blir fullärda och därmed utbildar oss vidare. 

Här finns allt från vårt Kennelbrev till tips på inlärningstekniker, inspirerande och lärorika podcasts, youtubeklipp och rekommenderade hundtränare.

Tränare / Filosofier

Rekommenderade hundtränare och inspirationsvideos från erfarna och meriterade hundtränare. Exempelvis Michael Ellis som delar med sig av sin hundträningsfilosfi.

Podcasts

Podcasts från olika program som resonerar hos oss med meriterade och kunniga programledare och gäster. Perfekt nöje när man är ute och går med hunden eller sitter i bilen.

Böcker

Böcker som inspirerar och motiverar såsom ”RALLYLYDNAD – Från grundfärdigheter till mästare” med flera.

Translate »