ELODIE

Continental Bulldog

SE11126/2023

The Sunrise Des Diex De L’Arne 

Född: 2022-05-24

– ED – 
Planerat i maj 2023

– HD
Planerat i maj 2023

Cystinuria – planerat 2024
B-Lokus – planerat 2024 
DVL2 – planerat 2024

BPH – planerat 2024

- Beskrivning -

Elodie tillhör nog den gruppen utav de absolut lugnaste och eftertänksamma contisarna vi har i kenneln. Hon är lugn och go, vänlig och lätt att ha att göra med. Otroligt förarvek som syns i att hon söker mattes blick och ber om lov innan hon tar för sig saker. En sida som är ytterst tacksam i en sällskapshund. Hennes smeknamn hos några utav matte Emelies vänner är ”tiger grisen” då hon rullar runt genom skogen och bökar precis som en randig gris. 

Vår lilla ”tiger gris” är i första hand en familjemedlem och Emelie njuter utav hennes och Diegos sällskap för fullt. De dagar hon jobbar på dagtid är Diego och Elodie hos hennes föräldrar och hänger, annars spenderar de sin tid inne i Nyköping eller ute i skogen tillsammans med vänner och deras hundar.

Elodie kommer från början från en kennel i Frankrike som är inriktad på utställning och hennes stamtavla är full utav champions. Vi här på Nordic Canine valde Elodie då vi såg ett behov utav vissa utav de hundar hon har bakom sig i de svenska linjerna – och då speciellt i vårt egna avelsprogram. Beroende på hur Elodie utvecklas så kommer hon att förhoppningsvis få tillföra den svenska continental bulldoggen i Sverige med både konstruktion, hälsa och en vacker brindel färg. 

- Meriter -

- Utställningar -


2023

Plan på debut under hösten 2023

- Tävlingar -

- Galleri -

Translate »